огън в погледа гори
нека двама до зори
говорим
много ще ме заболи
тръгваш надалеч нали
ти скоро
може да се видим ний
що ли бъдещето крий
не знаем
но усмивката си - рай! -
с взора свой чаровен дай
назаем
© Кирил Влахов Todos los derechos reservados