Apr 25, 2023, 7:32 AM

Дай назаем 

  Poetry » Love
796 0 0

огън в погледа гори
нека двама до зори
говорим
много ще ме заболи
тръгваш надалеч нали
ти скоро

може да се видим ний
що ли бъдещето крий
не знаем
но усмивката си - рай! -
с взора свой чаровен дай
назаем

© Кирил Влахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??