24 nov 2010, 21:10  

Далеч 

  Poesía
764 0 2

Далеч отново, далеч от тука,

близко до любимия си, далеч

от мен в града голям.

 

Дори на край света да си, дори

и на хиляди километри да си,

аз пак при тебе ще дойда.

 

Крилете си на ангел ще разтворя

и със теб ще полетя, сред звездите,

които са тъй красиви.

 

 

 

© Надя Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??