Далеч отново, далеч от тука,
близко до любимия си, далеч
от мен в града голям.
Дори на край света да си, дори
и на хиляди километри да си,
аз пак при тебе ще дойда.
Крилете си на ангел ще разтворя
и със теб ще полетя, сред звездите,
които са тъй красиви.
© Надя Димитрова All rights reserved.