25 may 2012, 13:55

Далеч от мен си ти 

  Poesía » De amor
1438 0 1

Далеч от мен си ти,
далеч от теб съм аз,
километри ни делят в този час.
Така ми липсваш, любими,
че сърцето ми спира да бие.
Как искам аз сега
в прегръдката ти да се озова
и бавно ръце да спуснеш
по моята снага.
С целувки страстни да ме обсипеш
и плътта ми да изгориш.
Аз съм тук, ти си там.
Далеч сме един от друг.
Как ми липсва твоя глас
и любовните слова,
що ми шепнеш  в нощта.
Искам да съм с теб сега
и да стоплиш моята душа.
Да склоня глава на твойто рамо
и с ръце да те прегърна.
Далеч си ти от мен,
далеч съм аз от теб,
километри ни делят в този час.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??