25 jun 2009, 20:27

Далечен 

  Poesía
542 0 1

Далечен

 

Така далечен и спокоен
оставаш в мислите ми ти.
А думите ти безлюбовни
отблъскват, щом се доближим.

 

Не зная как живееш, как обичаш.
Измислица ли си или тъга.
Само образът ти блед пулсира
в една ранена тишина.

 

Само там, сред редовете,
ме срещаш топъл и познат.
Докосваш нежно като с цвете
самотния ми и копнеещ свят.

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Малко е тъжно... Хареса ми ритмиката
    Важното е, че сред редовете се намирате!
Propuestas
: ??:??