17 ene 2006, 23:06

Далечен ден 

  Poesía
692 0 2

Дойде за миг и после си отиде.

Остави ме на пътя сам сама.

Не се обърна.Сбогом ти не рече.

И дори не ме прегърна!
С теб отиде си и любовта голяма,

Но аз не мога да приема,

Че всичко е било измама.

И още вярвам в нас,

Надежда има в мен

И вярвам,че с теб

Ще бъдем заедно,дори в някой ….. далечен ден!

© Александра Методиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??