Дойде за миг и после си отиде.
Остави ме на пътя сам сама.
Не се обърна.Сбогом ти не рече.
И дори не ме прегърна!
С теб отиде си и любовта голяма,
Но аз не мога да приема,
Че всичко е било измама.
И още вярвам в нас,
Надежда има в мен
И вярвам,че с теб
Ще бъдем заедно,дори в някой ….. далечен ден!
© Александра Методиева All rights reserved.