11 mar 2019, 8:07

Дали 

  Poesía » De amor
233 1 0

Аз и ти

А над главите ни – две голи жени,

Тиха таванска стая

Неудобен разтеглив диван

Аз и ти

Всичко което сме и имаме

Да кажем, но мълчим

Поне единият има

Аз и ти

Дали

© Стефи Виденова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??