1 jun 2021, 8:59

Дали 

  Poesía
255 0 1

 

Нощ първа и последна

с балади на Металика.

Луната крайбрежна

в седефена семантика.

Дали ще се видим пак,

в момента не е важно.

Не задавай въпроси.

Тук сме и сме влажни.

Пясъкът потреперва,

куцукат мидите боси.

От вчера ме познаваш,

аз теб – от цяла вечност.

Рисувах те в съня си,

създавах те със римите.

С мен дали ще останеш,

аз със теб ли ще бъда

знаят само раковините.

 

© Паулина Недялкова

© Паулина Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??