23 sept 2011, 12:37

Дали? 

  Poesía » De amor
836 0 5

Дали боли, щом видя те, се питам, 

дали ще мога аз да издържа, 

дали от пуст във празен ще се преливам и ще скитам,

в желание за миг да зърна твойта красота.

 

Дали ще мога устните ти да докосна,

да ме помилват нежно твойте две ръце,

дали ще мога във очите ти да се удавя

и от любов по теб да гасне моето сърце.

 

Дали застанала пред мен - извила кръшна снага,

с коси от злато, дето няма нийде по света.

Дали ще бъде щастие тогава?

... ще бъде щастие, открило любовта!

© Петър Адамов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??