Дали боли, щом видя те, се питам,
дали ще мога аз да издържа,
дали от пуст във празен ще се преливам и ще скитам,
в желание за миг да зърна твойта красота.
Дали ще мога устните ти да докосна,
да ме помилват нежно твойте две ръце,
дали ще мога във очите ти да се удавя
и от любов по теб да гасне моето сърце.
Дали застанала пред мен - извила кръшна снага,
с коси от злато, дето няма нийде по света.
Дали ще бъде щастие тогава?
... ще бъде щастие, открило любовта!
© Петър Адамов Все права защищены
Адамов, радвам се, че си тук...
сърдечен поздрав за теб..