Какво ще кажеш да изпием чаша вино–
така ми е студено тази нощ.
Дори и виното да е тръпчиво,
стопли ме с думи, ако щеш!
Кажи, че ме обичаш, излъжи ме,
лъжите ти отдавна не болят.
Така съм свикнала да не обичам,
не ми е трудно да живея с тях
Или да замълчиме омерзени
и да запазим топлината в нас,
насън повтаряше ти чуждо име
и вместо топлина, натрупах мраз...
И много чаши вино да изпием,
съдбата няма да се промени–
живота твой опитах се да изживея,
за съжаление ти моя–не!
© Рада Димова Todos los derechos reservados