Nov 24, 2012, 1:09 PM

Дали да пием чаша вино 

  Poetry
863 0 3

 

 

 

                             Какво ще кажеш да изпием чаша вино–

                             така ми е студено тази нощ.

                             Дори и виното да е тръпчиво,

                             стопли ме с думи, ако щеш!

 

                             Кажи, че ме обичаш, излъжи ме,

                              лъжите ти отдавна не болят.

                              Така съм свикнала да не обичам,

                              не ми е трудно да живея с тях

 

                              Или да замълчиме омерзени

                              и да запазим топлината в нас,

                              насън повтаряше ти чуждо име

                               и вместо топлина, натрупах мраз...

 

                              И много чаши вино да изпием,

                              съдбата няма да се промени–

                              живота твой опитах се да изживея,

                              за съжаление ти моя–не!                      

© Рада Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??