8 ago 2012, 18:07

Дали да приключа... 

  Poesía » Filosófica
489 0 0

Дали да приключа със стиховете аз?

Напоследък намаля поетичната ми страст.

Каква е ползата - някой ме запита -

музата ти вече трудничко полита?

 

Натежаха ù крилата, от умора, от слана ли

- дали ще се върне пак - едва ли?

Какво ще вдъхнови нейния летеж?

Изборът ù трудничко ще разбереш.

 

Скъпа музо, още малко остани,

усещам, че си тук, до мене отстрани!

Аз не искам повече – в този ранен час.

Ще те видя скоро - хващам се на бас.

© Евгени Генчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??