13 oct 2010, 10:20

Дали I 

  Poesía » De amor
532 0 6

Подай ми ръка!

Тръгвай бързо - не се колебай!

Ти си бряг  - аз лунна река.

Любов красива , мечта без край...

Колко измамно да чакаш

и вярваш в това  -

разбирам сега.

Лък е животът ни, страстта - тетива.

Цвят теменужен. Полудяла дъга.

 

В косите ми - дъжд.

В очите - отлитащи птици.

Ти просто бъди силен мъж

и напук на всички скептици

ме отведи някъде далече-далече,

все едно къде.

Времето на любовта ни изтече...

Дали някой отсрочка ще ни даде?

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??