Дали си струва обръщане
за едното прегръщане?
Дали си струва движение даже?
Дали си струва намръщване
за едно необръщане,
(питам за теб колко е важно?)
Дали се помнят прегръдки,
дали се помнят моменти,
във които сме рамо до рамо?
Или са просто минути
на секундно сближение
и с теб се сбогуваме само?
Обръщам се, тръгвам си, а после се спирам
и гледам те как отминаваш.
Че и ти се обръщаш за миг фантазирам,
ала крачка дори не забавяш...
Ако знам, че изгаряш във теб да се вкопча,
повярвай - до теб ще застана,
ще се обърна към тебе, ще те прегърна аз силно
и с прегръдка при теб ще остана!
© Госпожа Стихийно Бедствие Todos los derechos reservados