27 abr 2008, 17:42

Дали си заслужава?!... 

  Poesía » De amor
1112 0 3
А споменът дали си заслужава да пазим занапред?
Дали си заслужава утре да те обичам, както днес?
Дали сърцето ми ще те усеща в различен свят,
във свят "без теб"?
А утре как ще се събудя?
Отново с мисълта за днес?!
И вън дали ще е студено или ще мога да простя
на слънцето аз неговата грешка - не топли ме и през нощта!?
Ще стопли...
Ще, не ще, ще стопли...
отчаяната ми душа.
За кой ли път отново спира
във мене за последен път дъхът?
И все си казвам: "Няма вече
да гоня вятъра...
... с ръце."
Не ще разгръщам пак албума - да гледам твоето лице!
И няма да вълнувам чувства.
И няма да крада звезди!
Не, никога аз вече няма да гледам твоите очи,
защото те...
... ще си останат чужди,
а аз съм тук.. .сама стоя
и стискам свойта празнота във длани.
Да я прегърна се боя...
А споменът дали си заслужава да пазя занапред?
Дали си заслужава вечно да те обичам, както днес?...

© Сандра Неста Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Въпросите са риторични, а отговорите конкретни...Поздрави!
  • заслужава си Сандра,
    дори и днес да не заслужава !
    браво за откровението...
  • Пази обичта си и спомените...
    с обич, Сандра. Хубав стих!
    Светли дни ти пожелавам!
Propuestas
: ??:??