Дали съм луд? А може и да съм,
макар че аз почти не съм съгласен.
Но пазят ме с решетки, че навън
за социума просто съм опасен.
Обаче е прекрасно да съм луд,
да се държа дивашки и скандално...
И щом ми каже някой "темерут!" –
да го набия най-първосигнално.
Ако поискам, мога да съм скот
или ферари новичко в гаража,
или пък друга форма на живот...
И Кралят Слънце мога да съм даже.
За мене няма ред и правила,
спокойно мога всеки да пердаша.
И да ме съдят – вятър и мъгла!
Със лудница дали ще ме уплашат?
Да бъда луд е хубав вариант –
дори и без паспорт международен,
и без да имам никакъв талант,
за всичко и навсякъде съм годен.
Дали съм луд? Добре де! И да бях
завършен идиот първосигнален,
защо от мойта лудост ви е страх,
щом целият ви свят е ненормален!
© Ники Комедвенска Todos los derechos reservados