18 mar 2008, 8:27

Дали защото пролет идва... 

  Poesía » Filosófica
922 0 25

Дали защото пролет идва

и ражда се красив живот,

шепти земята ни молитва

към чистия небесен свод...

 

А слънцето я гали с поглед,

събрал най-светлите лъчи.

Дали защото идва пролет,

разцъфват нашите души...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??