23 mar 2006, 19:17

Дано... 

  Poesía
664 0 5
Ще дойде ден... и аз ще си отида.
С рими листа няма да тревожа.
Тихо ще е в звездната Колхида,
а руното - обикновена овча кожа.

Ще бъде същото, каквото е сега -
улицата с кафенето, магазина...
Ще има кал, ще има и слана -
мене само няма да ме има.

Ще има радост, щастие, сълзи,
любов ще има - вечна и крилата.
Дано ме топли сред студените звезди,
макар че тя живее на земята...

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??