Mar 23, 2006, 7:17 PM

Дано... 

  Poetry
672 0 5
Ще дойде ден... и аз ще си отида.
С рими листа няма да тревожа.
Тихо ще е в звездната Колхида,
а руното - обикновена овча кожа.

Ще бъде същото, каквото е сега -
улицата с кафенето, магазина...
Ще има кал, ще има и слана -
мене само няма да ме има.

Ще има радост, щастие, сълзи,
любов ще има - вечна и крилата.
Дано ме топли сред студените звезди,
макар че тя живее на земята...

© Найден Найденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??