11 nov 2009, 23:13

Дано 

  Poesía » De amor
551 0 2

 

На трамвайно билетче написах

няколко важни неща,

после го сгънах и май се залисах,

оставих го нейде така…

Дано да го намери някой,

объркан от ранния час,

дано го разгърне и види на него

доброто, написано от мене… за теб…

© Яни Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??