28 dic 2007, 21:43

Дано 

  Poesía » Filosófica
500 0 4

 

 

Дано от твоите жестоки думи

пораснат в душата ми най-хубави цветя.

Сънувам цветни сънища отново.

Духът е винаги по-силен от плътта.

 

Отново съм на кръстопът

с раницата ми - единствената къща.

В душата ми се настани жадуваният мир,

възвърнах си ограбената същност.

© Людмила Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??