пораснат в душата ми най-хубави цветя.
Сънувам цветни сънища отново.
Духът е винаги по-силен от плътта.
Отново съм на кръстопът
с раницата ми - единствената къща.
В душата ми се настани жадуваният мир,
възвърнах си ограбената същност.
© Людмила Игнатова All rights reserved.