12 ene 2011, 23:47

Дано 

  Poesía » Otra
621 0 21

 

Дано

 

Ръцете ми - две щедри невъзможности -
прегръщат лунноцветите на любовта.
Душата ми въздиша над словата на поетите -
поех по дирята, оставена от техните пера.

Дано да те намеря някой ден -

(прекрасна като всяка истина) - 
дано поне с усмивка стопля твоята сълза. 
Акордите се срещат, за да се разпръснат -
така се ражда силата на песента.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??