Дано да съм добър за теб,
за да мога свободно да прекрача прага
на твоята врата и да се настаня
в твоето сърце.
Дано да съм добър за теб,
за да мога отблизо да се насладя
на твоята усмивка, на твоя поглед,
на твоите красиви очи.
Дано да съм добър за теб.
Отговорът не закъсня.
Долетя един гълъб с писъмце в крака.
В писъмцето имаше само две думички.
Обичам те.
Две думички и едно сърце.
Освободих гълъба и той отлетя,
за да зарадва и други хора по света.
Белият гълъб на любовта.
© Наско кирилов Todos los derechos reservados