9 sept 2007, 20:46

Дано не дойде 

  Poesía
578 0 8
Дано не дойде ден и да омръзне всичко,
и между теб и мен да зейне пропаст,
и волята да завлече във тъмното
с най-силния си гръм и мълния!

Дано не дойде многоликата омраза
с появата на сянка, чакаща на прага,
с една пукнатина в стената,
отпратила и спомена във нищетата!

Дано не дойде мразовита утрин
и душата ти да тъне ничком, духом.
Дали ще ме намериш ти тогава!?
Ще бъда цветен дъх размесен...
                                      със студенината!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??