11 jun 2018, 22:36

Дано не ме накажат! 

  Poesía
916 4 20

Утро свежо! Птичи песни!

Слънцето се е наспало!

Топнало се е в омара цяло!

Изхързулих се навънка тайно.

Как ухаеше омайно!

По пътечката поех.

Нищо за из път не взех.

Нали бързо ще се върна!

Мама да се буди да не бърза!

Нека тате да я гушка дълго!

Ще им донеса подарък!

Ама много летен! Много сладък!

Има хубава бобонка,

с ниски и достъпни клонки...

Ще им набера от тях!

Ще се омажат и ще падне смях!

Може да не ме накажат!

Може разбиране да покажат!

И те са били като мен ранобудни!

Имали са приключения чудни!

 

 

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Летни приключения »

3 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??