Искам да си различен.
Непредсказуем, нетипичен.
Изненадвай ме. Обичам изненадите.
Скочи в окото на торнадо,
танцувай с кладите...
Сащисай ме, лиши ме от дихание.
Прави неправени неща -
от порив, не от суета.
Слова неказани ми изречи.
Обичай ме с любов
несътворена.
Денят ми да е свеж и нов,
нощта - непокорена.
Бъди неразгадаем знак,
на нокти ме изправяй.
Вълнувай ме и пак, и пак...
Не се повтаряй!
И запомни,
че смисълът е в чудото -
опасно и красиво.
Какво пък, нека да сме луди!
Ще ни отива!
Диана Загора
© Диана Кънева Todos los derechos reservados