12.09.2009 г., 17:17 ч.

Дано разбираш 

  Поезия » Любовна
621 0 11

                                               

 

Искам да си различен.

Непредсказуем, нетипичен.

Изненадвай ме. Обичам изненадите.

Скочи в окото на торнадо,

танцувай с кладите...

Сащисай ме, лиши ме от дихание.

Прави неправени неща -

от порив, не от суета.

Слова неказани ми изречи.

Обичай ме с любов

несътворена.

Денят ми да е свеж и нов,

нощта - непокорена.

Бъди неразгадаем знак,

на нокти ме изправяй.

Вълнувай ме и пак, и пак...

Не се повтаряй!

И запомни,

че смисълът е в чудото -

опасно и красиво.

Какво пък, нека да сме луди!

Ще ни отива!

 

                                                            Диана  Загора

© Диана Кънева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??