17 mar 2020, 19:56

Дано всичко свърши, Господи 

  Poesía
484 0 1

 

Дано всичко свърши, Господи!
Дано свърши скоро!
Писна ми от всевъзможни постове.
Идва ми твърде много.

 

Ако го нямаше интернета,
как ще купуваме зверски,
хартия не някаква, а тоалетна,
сякаш продукт бижутерски?

 

Как ще научим какво е оттатък
през девет земи и морета?...
Клавиатурите тракат ли тракат,
празнят се портмонета...

 

Някой е в бизнеса, ний будалеем
и им наливаме средства.
Кралицата също с корона живее,
дори и е по наследство.

 

Хайде приключвай я тази драма.
Стресът е болест и гибел.
Който е нямал - пак ще няма,
ще има който е имал...

 

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Избягването на социални мрежи ме оставя дълбоко неосведомен защо се купува толкова много точно тоалетна хартия... Май не желая много и да разбирам, току виж ми се прииска да си купя и аз.
Propuestas
: ??:??