Топла усмивка дари ми.
Дари ми далечна звезда.
И каквото ще да става -
не забравяй своята мечта.
Местенце всекиму светът
под слънцето е отредил.
Ще бъде, ако ни е писано.
Следвай смело своя път.
Знай, животът ни е дар.
Колко малко ни е нужно,
за да сме щастливи пак -
бряг в тъмата. И сияен фар.
Несгодите срази със вяра
и взорът ти свободен ще се рее.
Бъди обичан. И обичай тъй,
като че утро веч' не ще изгрее.
© Александър Todos los derechos reservados