12 dic 2010, 17:23

Дар 

  Poesía » De amor
616 0 11

Изкапах се, 
като капчук
от нежност,
в ръцете си 
на капки ме събираш,
от жажда ме изпи, 
и от копнежност
в погледа си 
трудно ме побираш.
Сияние съм, 
обич и причастие,
дъга след дъжд
пречистила Земята,
и дар Господен съм, 
и щастие
изсипано най-щедро 
във душата ти!


© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??