2 abr 2019, 17:23

Дар 

  Poesía » Del paisaje
486 0 1

Слънце, вятър и вода във раковина
миг - отрязък във капан...
Докосваща очите ми картина -
морското дихание в рапан.

 

Ярък цвят окъпан в пяна -
аромат на пролет и море.
Панорама от слънцето огряна
и безоблачно бистрото небе.

 

Съвършенство дадено ми в дар
крачка, две към същината.
В ролята на истински ключар
докоснах се до красотата.

ЗримА

© Zlatka Аndonova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??