Apr 2, 2019, 5:23 PM

Дар 

  Poetry » Landscape
488 0 1

Слънце, вятър и вода във раковина
миг - отрязък във капан...
Докосваща очите ми картина -
морското дихание в рапан.

 

Ярък цвят окъпан в пяна -
аромат на пролет и море.
Панорама от слънцето огряна
и безоблачно бистрото небе.

 

Съвършенство дадено ми в дар
крачка, две към същината.
В ролята на истински ключар
докоснах се до красотата.

ЗримА

© Zlatka Аndonova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??