16 feb 2008, 14:00

Дар 

  Poesía
624 0 10
           Дар

В душата ми
покой дълбок.
Напразно...
Лек от страстите
горещи...
Дойдох в нозете ти.
Смирена... С дар...
И сложих в дар
Тъгите...

Сама да тлея...
Болката е миг...
Не съм предпазена
от заблуждения...
От слабости
или от земен грях...
Топях се често в мъки...
И във наслаждения...

И тъй ще изгоря...
В мига...

Улови го...

За мен...

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??