Мое малко съкровище
и мечта, и любов.
Бог при нас те изпрати
и дари със живот!
На ръце те поднесе
и целуна челото ти.
Като ангелска песен
е плача на гласчето ти!
Нека бъдеш честита
в този свят на тревога.
Ти докосна сърцата ни
с топлината на Бога!
Посвещавам на моята втора внучка Симона
с пожелание за желязно здраве и хубав живот!
© Анета Todos los derechos reservados
Бог да ви пази, всички в къщи и много радост!