24 nov 2009, 16:20

Дарен живот 

  Poesía » De amor
767 0 2

Както през деня слънцето

припича над полето.

Така усмивката ти грее

на лицето. 

Както нощем звездите

светят на небето.

Така очите ти блестят

ми в сърцето.

Както Господ дава

живот на земята.

Така ти даряваш 

ми живот на душата.

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??