24 нояб. 2009 г., 16:20

Дарен живот 

  Поэзия » Любовная
768 0 2

Както през деня слънцето

припича над полето.

Така усмивката ти грее

на лицето. 

Както нощем звездите

светят на небето.

Така очите ти блестят

ми в сърцето.

Както Господ дава

живот на земята.

Така ти даряваш 

ми живот на душата.

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??