Дари ми
Дари ми тишина,
притихнала в копнеж.
Дари ми сълза,
търкулнала се нежност.
Дари ми топлина,
споделена уютност.
Дари ми изгрев,
като усещане за обич.
Аз ще ти даря
шепота на горещо сърце.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados