4 dic 2019, 22:19

Дарител 

  Poesía » Civil, Otra
755 1 1

                                                            Дарител

 

 

Направи той дарение, протегна ръка,

постъпка,отговор за помощ от душа.

Помогна на нуждаещ и забрави веднага,

той не парадира със своите добри дела!

 

Бог казал който прави добро това получава,

той самият щедро ще го възнагради!

Макар и да няма много на този свят,

той има добра душа и с това е по-богат!

 

Той бавно, тихомълком ще си отиде сам,

стоплил вече е едно нуждаещо сърце.

Това го прави истински Човек голям,

добър и скромен остана си той,още от дете!

© Валентин Миленов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??