Дарител
Направи той дарение, протегна ръка,
постъпка,отговор за помощ от душа.
Помогна на нуждаещ и забрави веднага,
той не парадира със своите добри дела!
Бог казал който прави добро това получава,
той самият щедро ще го възнагради!
Макар и да няма много на този свят,
той има добра душа и с това е по-богат!
Той бавно, тихомълком ще си отиде сам,
стоплил вече е едно нуждаещо сърце.
Това го прави истински Човек голям,
добър и скромен остана си той,още от дете!
© Валентин Миленов Всички права запазени