20 may 2012, 17:32

Давам ти моето сърце 

  Poesía » De amor
1428 0 2

Давам ти моето сърце,
а ти го вземи с двете си ръце
и чуй как то тупти.
Виждал ли си ти, ми кажи,
на бавен кадър как розата цъфти?!
Така и сърцето ми разцъфтява,
когато до мен си ти,
а душата ми прекрасна
е градина цветна в тоз момент.
Ще набера от там букет любовен
и вместо с панделка червена,
с "обичам те" ще го украся,
и на душа ти ще го подаря,
за да се изпълни тя с аромата на любовта.
Цялата в нежно цвете се превръщам,
щом съм в твоите ръце
и с обич омайна те дарявам,
щом ме докоснеш ти.
Цялата сияя, сърцето ми нежно разцъфтява,
душата ми ликува, щом до мен си ти.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??