22 ene 2006, 22:21

Давам всичко 

  Poesía
792 0 0

Давам всичко за любовта.
Ако трябва живота си дори.
Давам всичко за любовта.
Нека до смърт да ме боли.
Давам всичко за любовта.
Безропотно се подчинявам на нейната власт.
Давам всичко за любовта.
Отдавайки и се с цялата си страст.
Давам всичко за любовта.
А би ли го направил и ти?
Давам всичко за любовта.
Иска ми се да вярвам дори и в лъжи.
Давам всичко за любовта.
Такава съм аз-едно невинно дете.
Давам всичко за любовта.
Но единствено за теб пазя своето сърце.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??