Ах, Стоянка, ах, Стоянка,
стана супер дебеланка.
Роклята ú пак е тясна,
а причината е ясна,
Ваньо е категоричен:
Въздухът е калоричен.
Ето, пак е на диета
и марули хрупа клета.
Уж все нищо не яде,
а снагата ú расте.
Докъде ще я докара,
чуди се дори кантара,
че от вчера на кревата
се огънаха краката.
© Таня Панайотова Todos los derechos reservados