23.01.2013 г., 14:41 ч.

Дебеланка 

  Поезия » Хумористична
1158 0 2

Ах, Стоянка, ах, Стоянка,

стана супер дебеланка.

Роклята ú пак е тясна,

а причината е ясна,

Ваньо е категоричен:

Въздухът е калоричен.

Ето, пак е на диета

и марули хрупа клета.

Уж все нищо не яде,

а снагата ú расте.

Докъде ще я докара,

чуди се дори кантара,

че от вчера на кревата

се огънаха краката.

 

 

© Таня Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??