За България те моля,
Татко милостив.
Възроди я и спаси я
ти от тоя срив!
Помогни ú да излезе
тя напред во век!
Че земя е плодородна
и е нужен лек.
Дай ú, Боже, мощна сила,
на народа - Дух!
За децата ú те моля,
да живеят с Твоя Дух!
© Мария Герасова Todos los derechos reservados