21 feb 2007, 6:14

Дечица 

  Poesía
708 0 3

Дечица

 

Хванали се две дечица

да си ходят за ръчица,

смучат си по биберонче

и си носят по балонче.

Ех, че сладки пеленачета -

на мама милите близначета!

© Мими Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??