21.02.2007 г., 6:14 ч.

Дечица 

  Поезия
707 0 3

Дечица

 

Хванали се две дечица

да си ходят за ръчица,

смучат си по биберонче

и си носят по балонче.

Ех, че сладки пеленачета -

на мама милите близначета!

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??